woensdag 7 augustus 2013

Wildlife? - dag 7

Het is vakantie, maar vandaag beginnen we toch met wat boodschappen. We willen naar Sanibel island om wat wild te bekijken. Er is namelijk een groot wildreservaat. 
De rit naar Sanibel toe is al schitterend, de lange brug over met wat zicht op mangrove-eilandjes. Het eiland is ook wild begroeid. Alleen blijkt wildliferoad dicht te zijn. Ze gaan dit helemaal opknappen.. Prima, maar wel jammer voor ons. We worden verwezen naar twee kleinere gebieden, een is een wandeltocht en de ander kun je met kano's bevaren. We gaan eerst wandelen maar omdat het zo heet is kiezen de dieren ook voor beschutting. Toch zien we nog een alligator en een schildpad.. 
                                                            Alligator.. Check 
Het verschil met de crocodile hebben we maar niet gecheckt, aangezien je dan moet gaan tellen of die 70 of 80 tanden heeft.
Libelles en hagedisjes kom je overal tegen en ook hier zien we er wel heel veel. 
                               Hagedissen zien we overal.
Ik wil dat kano-en ook wel proberen maar Karin had slecht geslapen, heeft wat hoofdpijn en last van de hitte. We besluiten dan toch richting Tampa te gaan. We stoppen bij Pinocchio voor een ijsje (bedankt voor de tip) en dan rijden we een paar uur. In het hotel aangekomen nemen we een duik in het zwembad, dat we weer helemaal voor onszelf hebben. 
                                                                        PrivĂ©-zwembad
Ik trek wat baantjes en Karin leest wat. Het wordt al laat en we gaan naar de Outback om te eten. Morgen de eerste pretparkbelevenissen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten