maandag 5 augustus 2013

Roadtrip - dag 6

Over vandaag valt niet veel te vertellen, we hebben namelijk vooral achter het stuur gezeten (of in de passagiersstoel) om van Key West naar Fort Myers te rijden.
                                                       Het uitzicht van vandaag.
Toch maakte dit het ook een beetje een rustdag, we kletsen wat, rijden of rusten wat uit. We hadden ook al best wat uitgeslapen om na een uurtje rijden te stoppen voor een uitgebreid ontbijt bij IHOP en rijden dan verder en stoppen vooral om van chauffeur te wisselen. We verdwalen wel wat rondom Miami omdat het voor ons niet duidelijk was dat de tolweg naar Miami South Beach ook naar het westen toeliep, maar met wat omzwervingen langs onder andere Coral Gables (zien we dat ook nog) komen we op de goede weg uit, die nu dan ook heel makkelijk leidt tot Fort Myers Beach. De hotelkamer is oké en het beste van dit hotel is dat het pal aan het strand ligt. 
                                                        Outrigger Beach Resort
Nu echt een zandstrand, het water is dan ook minder turquoise, maar het strand is wel witter. We gaan wat zwemmen en foto's maken en drinken bij de Tiki-bar een sangria en gaan op tijd naar de kamer.
                            En opnieuw een mooie sunset... 

1 opmerking:

  1. Als jullie nog in Fort Myers Beach zijn, zeker even langs Yucatan Bar/Restaurant gaan. Is erg leuk en je kan er lekker eten. http://www.yucatanbeachstand.com

    BeantwoordenVerwijderen