maandag 12 augustus 2013

Doing almost nothing - dag 12

Over vandaag kan ik niet zoveel vertellen, want we hebben er echt een rustdag van gemaakt. Dat betekent dat we uitgeslapen hebben, een beetje lezen een spelletje doen op de iPad, ik heb de blog bijgewerkt en heb even wat boodschappen gedaan. Pas later op de middag zijn we naar Celebration gereden, vooral omdat Karin dan eindelijk haar kaartjes kon posten (sorry mensen, ik doe niet aan kaartjes, zie mijn blog maar als een heel erg volgekalkt kaartje). Celebration is een schilderachtig plaatsjes in de geest van Disney opgericht. Het heeft een beetje art-deco en new age-achtige huizen en gebouwen en het is wel eens omschreven als griezelig perfect en geschikt voor de Stepford Wives.. Het centrum  is ook niet zo groot, dus we hebben het op een gegeven moment wel gezien. 
                                          De hoofdstraat van Celebration

We gaan weer terug naar de outletcenter van dag 9, Premium Outlet aan de Vineland road. Dat winkeltjes van die dag heeft Karin toch wel heel goed onthouden, dus daar gaan we naartoe. Onderweg stoppen we bij een paar duurdere designwinkels, maar daar is ondanks de kortingen niets te vinden voor onze portemonnee ($ 1.000,- voor een top, iemand?) en we komen dus gauw bij Karin's winkeltje uit. We kijken rond en hebben al gauw 10 jurkjes uitgezocht die Karin gaat passen. Dan zijn we er nog niet, want de enthousiaste en vriendelijke verkoopster brengt er nog veeeeeel meer. Karin heeft zeker 25 dingen gepast en dan zijn er ook nog een paar direct opzij gehangen. Er zijn een paar dingen die helemaal niet leuk zijn, een heleboel dingen die ok zijn, maar toch weg worden gehangen, er zijn 8 kledingstukken die blijven hangen en een jurkje en 1 top die bij meteen opzij gelegd worden om af te rekenen. De 8 kledingstukken worden nogmaals gepast en Karin brengt het terug naar nog 1 jurkje en dan een schitterende rok. De rok blijft het grootste twijfelgeval, vooral omdat het heel anders is als de gebruikelijke kleding, maar omdat het zo comfortabel en mooi is gaat die ook mee.
                             Passen.....

Als we de winkel uitkomen is het donker. We komen nog een winkel tegen, waarbij ik ook een heleboel  jurkjes (geen 25, maar toch) pas en ik breng dat terug naar 1 top en 1 jurkje.
Nu haasten we ons terug naar huis, onderweg halen we een taco en die eten we thuis samen met de sla die we nog hebben op.
Foto's komen nog, wij gaan naar Island of adventures vandaag..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten